Нуждаете се от помощ?

Свържете се с нас и ние ще помогнем при избора Ви на курс. Ще Ви дадем повече информация и насоки от къде и как да започнете.

Позвънете ни

0878 823 889

Пишете ни на

info@biokvant.net

Офис

София

Изпратете ни съобщение

Често задавани въпроси

Съдържанието на всеки курс отговаря на човешката нужда от решение на назрели ежедневни проблеми, оздравяване, развитие и израстване. Препоръчваме ги горещо за всеки човек изпитващ в себе си дълбоката нужда от промяна на всяко ниво. 

Работим с различни организации които изпитват задъхване от старите модели преподавани до сега. Нашият екип се ангажира със създаване на фирмен или екипен профил подчертаващ основните нужди. След направен анализ ви представяме комплексно решение което на всеки един от етапите създава основи в подкрепа на слабите звена, стабилизиране и предаване на нови механизми за изразстване на индивида. Личната промяна във всеки в екипа подкрепя и въздейства върху промяната на средата. 

Нашето разбиране за лидер е човек който е на ясно със себе си, наблюдавал в дълбочина житейската си история придобил пряк натурален опит през инструмента на проба-грешка.  Нашето методично обучение за лидери съдържа именно инструменти и житейски лабораторен опит в който всеки лидер може да се потопи и изпита за да достигне лично до лични нови изводи за подобряване на психо-емоционалната си среда. Нашият отговор на тези нужди е курсът “Квантово Съзнание” който ще намерите в “Курсове”. Останалите две нива на курса са задължително физическо преживяване което се извършва в нужните за това условия. 

Имаме изградени няколко гъвкави модела за такива събития койото се форират около изискванията на компанията. В тях са заложени петте основни елемента според най-високите стандарти на физическото и емоционално здраве през призмата на холистичния подход.
Запазваме си правото да откажем ангажимент към фирми и организации – които не отговарят на нашият методично регламентиран подход.

Всеки от нашите специалисти има своето работно място в което може да ви приеме. Можем да направим и кратка он-лайн среща за да раберем дали можем да отговорим на вашите нужди.