Образователен проект за трансперсонално израстване

Квантово ДоДжо

Квантово ДоДжо е проект за тренировка на умението Медитация от игла до конец. Всяко съзнание има нужда от систематезиране и поетапно инвестиране на определени навици посредством практика.
Началото започва с изучаване на изкуството на отпускане на съзнанието, релаксация и концентрация. Интегрирането на тези навици в рефлекси изисква време и воля. Когато успеем да надскочим вродените ни и придобити навици постепенно пред нас се повдига завесата на финия процес за който всеки говори, състоението Медитация.

Какво ви дава?

По време на вашето присъствие, ще получите базови навици посредством които, през първия месец ще различите състоянието на напрежение и отпускане.

Защитините инстинкти винаги ангажират тялото и умът ни, доакто препускаме във виртуалния свят на нашият ум от задача към задача. Неусетно нашият организъм превключва в постоянно ниво на самозащита поради естествената свързаност “мисъл към реакция” нашите мускули са постоянно ангажирани в различни отдели свързани с мисловния процес. 

Осигурили сме тренировъчна сцена на нашето тяло, да преминава през потока на живота с постоянно включени рефлекси на самозащита. 

С времето изгубваме умението да се отпускаме, което е от изключителна важност за съхраненито на организма от саморазрушителните химични процеси, чиято функция е само до момента на излизане от житейската ситуация с която нашите сетива са ангажирани в момента си тук и сега. 

Погълнати от порочния кръг на постоянна реакция към средата изместваме истинския душевен мир с порочни навици подържащи прилива на адреналин посредством устройства и приложения предоставящи ни постоянния приток на адреналин през аудио-визуални видео преживявания винаги на една ръка растояние в буквален и преносен смисъл.  

Тези стимули постоянно подкрепят тясната свързаност между състоянието на ума и състоянието на тялото. Ако мускулите ни са отпуснати, умът ни също се отморява. Ако съзнанието ни е обзето от тревога, от това страда и тялото.

За никого не е тайна, че всички действия произхождат от ума. Основната работа във Квантово Доджо е тренировка на ума. 

Доктор Георгиев ще научите как по-добре да разбирате своето тяло, органи, чувства и мисловни събития. Ще научите как да поддържате тяхната правилна взаимовръзка с другите елементи в тялото. И как цялата тази вътрешна симфония определя реалността която изживявате.  

На 3 седмици протича основна лекционна част, а през останалото време се разширява знанието свързано с лекцията и практичните умения. 

“Доджо – е виртуално място за практикуване на пътя”. 

За лектора

Доктор Свилен Георгиев е завършил НСА “Васил Левски”- София специалност кинезитерапия и спортен мениджмънт.

Има придобита специалност радио-биология и рентгенология към МУ- Варна.

Завършил е Международния Отворен Университет за Комплементарна Медицина OIUCM – Colombo Sri-Lanka.

Членува в Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.

Консултант към VedaGenetics – ДНК тестове.

Създател на рехабилитационно спортно подготвителни програми за  професионални спортисти в различни дициплини.

Квалифиции: 
Невро Коучинг
Аюрведична психология на лечението
Аюрведа
Традиционна Китайската Медицина(ТКМ)
HUESA – OIUCM – Colombo Sri-Lanka
VedaGenetics
VedaPulse

Лектор – „Мъдрост и лидерство за висши ръководители/мениджъри“, „Антистрес в работната среда“, „Преванция на здравето по пътя на баланса УМ, ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ“, „Естествен мениджмънт отвъд корпоративната маска“.

Свилен К. Георгиев

Доктор Свилен Георгиев е изследовател – исторческа митология и фолклор на народите и техните взаимоотношения във времето.

От години работи върху правилния прочит и сливане между наука и духовни учения. Дългогодишен сътрудник към Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.
Преподава и участва в разработването на проектите“ VedaPulse“, “VedaEducation” и Vedabiotica”.

Създател на „Квантово Съзнание“ – Образователен проект за трансперсонално израстване. Който се преподава от 2006 година до сега.

За кого е полезен курса?

  • Специалисти в областта на традиционната медицина(Аюрведа, ТКМ, тибетска медицина)
  • Лечители, биоенерготерапевти, консултанти по здравословен начин на живот.
  • Специалисти в областта на комплементарната медицина и алтернативна медицина(фито и арома-терапевти, натуропати)
  • Йога инструктори, масажисти, рефлексотерапевти и други оздравителни практики.
  • Специалисти работещи с технологията „ВедаПулс“ за диагностика и рехабилитация на своите пациенти.
  • Всеки на който няма познания за структурите и работата на нашето тяло сетивните му органи и организацията на реалността.   

За програмата на курса

Курсът включва 7 Нива, като всяко следващо разширява уменията, знанията, сетивността и навиците на присъстващите. Практиката и предаденото познание се обсъжда посредством въпроси и отговори.

Начало: Всяка нова група стартира при набиране на 30 члена

Месечна такса: 100 лв. 

Формат: онлайн 

Продължителност: 7 месеца.

Записване за курс