Образователен проект за трансперсонално израстване

ПСИХОСОМАТИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ОТ ТЕОРЕТИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА НА "ЧАКРИТЕ"

Съзнанието е Енергия, която създава Живота.
Всички Химични и Биологични процеси в нашия свят са манифест на Квантовия Свят, който наричаме Духовен.
Навлизайки в нова епоха ние сме провокирани да преразгледаме своите Представи, Идеи, Разбирания, Приоритети и Концепции, с които боравим в нашия свят.

За Курса

По време на курса ще получите базови навици за работа с вашите вихрови енергийни потоци които са познати като “Чакри”. Тяхната метафизчина свързаност с енергийните пространства които са в постоянна комуникация с нас и определят реакцията на физическото ни тяло посредством нашите ендокринни жлези. Тази комуникация управлява нашите емоции, реакции и възприятия на нашата  реалност и промени към усещането ни за нашият живот. По време на курса ще научите как да спирате постоянният вътрешен диалог и да балансирате функцията на своите енергийни центрове. Тези промени ще ви дадът нови основни за това как да прменяте собствените си невидими наставления за нов прочит на реалността и върнете контрола в ръцете си над собственият ви Ум.

Ще се научите да  регулирате собствените си вътрешни системи и подсистеми за да подобрявате ежедневно собственото си здраве, реалност и благоденствие.

Ще включите вътрешната си мъдрост и блаженство като естествено състояние.

Курса включва уроци и текстови материали от Доктор Георгиев и най-вече практика внедряваща нови навици за вашето лично израстване.

По време на курса доктор Георгиев ще ви научи как по-добре да разбирате своето тяло, органи, чувства и енергийни полета. Ще научите как да поддържате тяхната правилна взаимовръзка с другите елементи в тялото. И как цялата тази вътрешна симфония определя реалността която изживявате.  

Присъственият и он-лайн семинар „Квантово Съзнание“ – е естествено продължение на този курс който ще ви даде способ да погледнете на живота като на практика, която сме в състояние да правим съзнателно и следователно да подобряваме ежедневно и съзнаваме реалността с друга сетивност.

За лектора

Доктор Свилен Георгиев е завършил НСА “Васил Левски”- София специалност кинезитерапия и спортен мениджмънт.

Има придобита специалност радио-биология и рентгенология към МУ- Варна.

Завършил е Международния Отворен Университет за Комплементарна Медицина OIUCM – Colombo Sri-Lanka.

Членува в Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.

Консултант към VedaGenetics – ДНК тестове.

Създател на рехабилитационно спортно подготвителни програми за  професионални спортисти в различни дициплини.

Квалифиции в Невро Коучинг, Аюрведична психология на лечението, VedaPulse, VedaGenetics, Аюрведа и  Традиционна Китайската Медицина(ТКМ),HUESA.

Лектор – „Мъдрост и лидерство за висши ръководители/мениджъри“, „Антистрес в работната среда“, „Преванция на здравето по пътя на баланса УМ, ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ“, „Естествен мениджмънт отвъд корпоративната маска“.

Свилен К. Георгиев

Доктор Свилен Георгиев е изследовател – исторческа митология и фолклор на народите и техните взаимоотношения във времето.

От години работи върху правилния прочит и сливане между наука и духовни учения. Дългогодишен сътрудник към Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.
Преподава и участва в разработването на проектите“ VedaPulse“, “VedaEducation” и Vedabiotica”.

Създател на „Квантово Съзнание“ – Образователен проект за трансперсонално израстване. Който се преподава от 2006 година до сега.

За кого е полезен курса?

  • Специалисти в областта на традиционната медицина(Аюрведа, ТКМ, тибетска медицина)
  • Лечители, биоенерготерапевти, консултанти по здравословен начин на живот.
  • Специалисти в областта на комплементарната медицина и алтернативна медицина(фито и арома-терапевти, натуропати)
  • Йога инструктори, масажисти, рефлексотерапевти и други оздравителни практики.
  • Специалисти работещи с технологията „ВедаПулс“ за диагностика и рехабилитация на своите пациенти.
  • Всеки на който няма познания за структурите и работата на нашето тяло сетивните му органи и организацията на реалността.   

За програмата на курса

Курсът включва 8 лекции, като всяка следваща лекция разкрива поетапно основни умения за работа с “Чакрите”. Инструментите преподадени в курса изискват да бъдат включвани във вашето ежедневие всеки път когато усетите или наблюдавате промянва в сообственото ви възприятие към света в рамките на “негативен план” който не отговаря на вашата истинска настояща същност. Практиката, разширява вашите уменията за себенаблюдение,  сетивност и контрол над  навиците работещи срещу вас. 

Специални предложения и отстъпки

  • Членове на НАМА в зависимост от вида членство – 3/5/7%
  • Ползватели на ВедаПулс – 5%
  • Ползватели на ВедаБиотик – 5%
  • Преминали курс на обучение “Квантово Съзнание” – 20%

Може да платите и физически на място за това ще Ви е нужно предварително да се свържете с нас.