Начално въведение във VedaPulse

Онлайн семинар по пулсова диагностика с Апаратно Програмен Комплекс – „ВедаПулс“


Обединяваме в едно традиции с технологии

Този курс Ви дава възможността да се запознаете с технологията “VedaPulse”. Неиния създател Олег Сорокин представя научните разработки на които стъпва в създаването на АПК-“ВедаПулс” както и функционалните възможности за диагностика и терапия. Систематизираните знания как се постига правилна оценка на функционалното състояние на човек въз основа на пулсовата диагностика, приета в традиционните лечебни системи Аюрведа и Традиционната Китайска Медицина (ТКМ).

Програмата е разработена, така че да предостави решения на практически задачи:

  • Систематезиране на знанията и получете нови умения. Комплексен подход, който включва гледната точка на три традиционни оздравителни системи (западна, аюрведична и китайска), както и конституционен (индивидуален) подход към всеки пациент. Той ще създаде от Вас широкообхватен специалист и ще Ви даде знания да формулирате ефективна рехабилитационна програма за Вашите пациенти.
  • Научете нови начини за работа с Апаратно Програмен Комплекс (АПК ) – „ВедаПулс“. Потопете се в тънкостите на работният процес и разчитането на диагностичните резултати на “ВедаПулс” от гледна точка на Аюрведа и Традиционната Китайска Медицина (ТКМ).
  • Оценете принадлежността на пациента към рискова група заболявания, както и възможността да определите вероятността от развиващи се във времето утежнения и заболявания в индивида. Създайте цялостна персонална превантивна програма, като вземете предвид всички фактори.