Образователен проект за трансперсонално израстване

КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ

Какво ще ви даде този курс

Свилен К. Георгиев

Свилен Георгиев

Експерт холистична и комплементарна медицина

Лектор – „Мъдрост и лидерство за висши ръководители/мениджъри“, „Антистрес в работната среда“, „Преванция на здравето по пътя на баланса УМ, ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ“, „Естествен мениджмънт отвъд корпоративната маска“.

За Курса

Курсът “Квантово Съзнание” е способ да погледнем на живота си като на “практика”, с която сме в състояние да правим съзнателно и
по-качествено нашето ежедневие.

5/5

НАЙ-ДОБРОТО КОЕТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАМЕРИ

Мисля, че обученията са за хора, които искат да постигнат нещо повече от средното ниво, и по-високи върхове както в професионален, така и в личен план.

Кирил Миланов Професия: Индивидуално финансово планиране

ДЕТАЙЛИ НА КУРСА

Продължителност

10 часа 16 лекции и 8 медитации

Стойност на курса

300 лв.

Ниво I

Начинаещ

ОПИСАНИЕ НА КУРСА

През тези три дни ще получите базови навици за работа с реалността във вашият живот. Невронауката ще даде основа за това как собствения Ви ум наставлява реалността която предпочита без ваше знание, и как да върнем контрола отново в ръцете си.

Как да регулираме собствените си вътрешни системи и подсистеми за да подобрим собственото си здраве, реалност и благоденствие.

Включване на вътрешната ни мъдрост и блаженство като естествено състояние.

Курса включва уроци и текстови материали от Доктор Георгиев и най-вече практика внедряваща нови навици за вашето лично израстване.

По време на курса доктор Георгиев ще ви научи как по-добре да разбирате своето тяло, органи, чувства и енергийни полета. Ще научите как да поддържате тяхната правилна взаимовръзка с другите елементи в тялото. И как цялата тази вътрешна симфония определя реалността която изживявате.

За кого още е този курс

Какво споделят хората преминали курса

През 2017 година за първи път посетих курс на Свилен. Той отвори вратата към „нов” за мен свят, който само усещах, че съществува. Наученото за квантовото съзнание ми помогна да осъзная себе си, хората около мен и света, и процесът продължава. По време на курса видях как нещата могат да бъдат в по-високото си проявление, далеч от ежедневните страх, несигурност, надпревара, вина. Научих как да заживея по-пълноценно. Съчувствието вече ми помага да разбера всичко и себе си. Усещам, че мога да помагам на хората и съм удовлетворена от това. Виждам по-ясно какво може да се подобри.
Катя Миленова
София
Изкарах първото си ниво през 2008г. Всеки от нас има своите възходи и падения. Всички падаме, но колко бързо се изправяме? Едно от нещата, на които се научих, е да се изправям все по - бързо. Много често уроците в живота ни са едни и същи - повтарящи се отново и отново. Това е като на поправителен изпит-случва ни се едно и също нещо, докато не го разберем и променим. Едно от нещата които се променят в теб е разбирането за всичко, което се случва. В един момент започваш да виждаш общата картина. Все по-малко се вглъбяваш в незначителни неща с които си разпилявал енергията си и не виждаш същината. Много събития в живота ни не можем да променим, но можем да променим разбирането за тях. Този метод те учи на самонаблюдение, самоконтрол и дисциплина. Научавате да виждаш и разбираш! Ние си мислим, че знаем и виждаме всичко, а всъщност сме просто прашинка в общото!
Нели Николова
Варна
Преминах през първо ниво на обучение през ноември 2016г курс „Квантово Съзнание“. Обучението ми даде по - голяма дълбочина и проницателност както за ежедневието, така и за трудните житейски моменти в които сме потопени ежедневно. Това което взех от обучението е дълбочина на информацията и теорията която ме терзае в моя живот както и инструментариум от методична практика с която ежедневно да боравя в продължа своето израстване стъпил на тази нова база. Мисля, че обученията са за хора, които искат да постигнат нещо повече от средното ниво, и по-високи върхове както в професионален, така и в личен план.
Кирил Миланов
София
За мен „Квантово Съзнание“ беше абсолютен game changer в моя живот. За първи път се срещнах с курса преди 10 години и завърших първите 3 нива. Чрез практиките и техниките от курсовете се освободих от много задръжки, които бяха в мен по неясни причини. Всичко това се отрази и положително на здравословното ми състояние. Знанията, които придобих са толкова простички и толкова ценни, че според мен всеки един човек би трябвало да е запознат с тази материя. Срещата ми с това учение е едно от най-ценните ми неща случвали се до момента..
Диян Апостолов
Варна

Преминете отвъд познанията и представите си за живота

Научете повече, с какво можем да Ви бъдем полезни за да реализирате Вашите цели и кариера.