Образователен проект за трансперсонално израстване

КУРС – КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ

Регистрация

Съзнанието е Енергия, която създава Живота. Всички Химични и Биологични процеси в нашия свят са манифест на Квантовия Свят, който наричаме Духовен. Навлизайки в нова епоха ние сме провокирани да преразгледаме своите Представи, Идеи, Разбирания, Приоритети и Концепции, с които боравим в нашия свят.

За Курса

През тези три дни ще получите базови навици за работа с реалността във вашият живот. Невронауката ще даде основа за това как собствения Ви ум наставлява реалността която предпочита без ваше знание, и как да върнем контрола отново в ръцете си.

Как да регулираме собствените си вътрешни системи и подсистеми за да подобрим собственото си здраве, реалност и благоденствие.

Включване на вътрешната ни мъдрост и блаженство като естествено състояние.

Курса включва уроци и текстови материали от Доктор Георгиев и най-вече практика внедряваща нови навици за вашето лично израстване.

По време на курса доктор Георгиев ще ви научи как по-добре да разбирате своето тяло, органи, чувства и енергийни полета. Ще научите как да поддържате тяхната правилна взаимовръзка с другите елементи в тялото. И как цялата тази вътрешна симфония определя реалността която изживявате.

Присъственият семинар „Квантово Съзнание“ – е способ да погледнете на живота като на практика, която сме в състояние да правим съзнателно и следователно да подобряваме ежедневно и съзнаваме реалността с друга сетивност.

За лектора

Доктор Свилен Георгиев е завършил НСА “Васил Левски”- София специалност кинезитерапия и спортен мениджмънт. Има придобита специалност радио-биология и рентгенология към МУ- Варна. Завършил е Международния Отворен Университет за Комплементарна Медицина OIUCM – Colombo Sri-Lanka. Членува в Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия. Консултант към VedaGenetics – ДНК тестове. Създател на рехабилитационно спортно подготвителни програми за  професионални спортисти в различни дициплини. Квалифиции в Невро Коучинг, Аюрведична психология на лечението, VedaPulse, VedaGenetics, Аюрведа и  Традиционна Китайската Медицина(ТКМ),HUESA. Лектор – „Мъдрост и лидерство за висши ръководители/мениджъри“, „Антистрес в работната среда“, „Преванция на здравето по пътя на баланса УМ, ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ“, „Естествен мениджмънт отвъд корпоративната маска“. Свилен К. Георгиев
Доктор Свилен Георгиев е изследовател – исторческа митология и фолклор на народите и техните взаимоотношения във времето. От години работи върху правилния прочит и сливане между наука и духовни учения. Дългогодишен сътрудник към Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия. Преподава и участва в разработването на проектите“ VedaPulse“, “VedaEducation” и Vedabiotica”. Създател на „Квантово Съзнание“ – Образователен проект за трансперсонално израстване. Който се преподава от 2006 година до сега.

За кого е полезен курса?

  • Специалисти в областта на традиционната медицина(Аюрведа, ТКМ, тибетска медицина)
  • Лечители, биоенерготерапевти, консултанти по здравословен начин на живот.
  • Специалисти в областта на комплементарната медицина и алтернативна медицина(фито и арома-терапевти, натуропати)
  • Йога инструктори, масажисти, рефлексотерапевти и други оздравителни практики.
  • Специалисти работещи с технологията „ВедаПулс“ за диагностика и рехабилитация на своите пациенти.
  • Всеки на който няма познания за структурите и работата на нашето тяло сетивните му органи и организацията на реалността.

За програмата на курса

Курсът включва 7 Нива, като всяко следващо разширява уменията, знанията, сетивността и навиците на присъстващите. Практиката и предаденото познание се обсъжда посредством въпроси и отговори.

Специални предложения и отстъпки

  • Членове на НАМА в зависимост от вида членство – 3/5/7%
  • Ползватели на ВедаПулс – 5%
  • Ползватели на ВедаБиотик – 5%
  • Ако сте преминали курса 20% от неговата стойност.
Може да платите и физически на място за това ще Ви е нужно предварително да се свържете с нас. купи